Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şekerköy İlkokulu

Telefon : 05453238304
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://bireciksekerkoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Şekerköy Mahallesi/ Şekerköy Sokak/ No 9/ BİRECİK/ŞANLIURFA
VİZYON : Okulda geçirmek durumunda olan öğrenciler,idareciler,öğretmenler ve çalışanlar, hatta veliler için harika bir deneyim alanı oluşturmak,Velilerin katkılarından da yararlanarak öğrencimizi hedefe götürecek yolu, her tür olumsuz etkenden arındırmak, yolculuğu zevkli kılacak unsurları hazırlamak ve sunmak. Mezunların kalitesini artırmak, onları yüksek oranda kaliteli okullara devam ettirebilmek.
MİSYON : M.E.Bakanlığınca belirlenmiş hedeflere ulaşmada üstün bir performans göstermek Kanun ve Yönetmeliklerde belirtilen görevleri aksatmadan sürdürmek özet olarak, Atatürk´ün dile getirdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma, amacını gerçekleştirecek bireyler üreten bir kurum olabilmek.
BAŞARILAR :

Öğretmen :7
Öğrenci :65
Derslik :5
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08:30-14:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Lojman : Okulun lojmanında kullanılan 4 dairesi vardır. Lojmanlarda ısınma soba ile sağlanmaktadır. Lojmanlardaki 3 daire öğretmenlerimiz tarafından aktif olarak kullanılmaktadır.(ilkokul ve ortaokul beraber) Sayısı:4
Servis : Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Öğretmenlerimiz servisle ve kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri Şekerköy Mahallesidir. Köyümüzün yer şekilleri düz ve engebesizdir. İklim olarak sıcak bir iklime sahiptir. Köyün geçim kaynağı tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Özellikle fıstık ve zeytin başı çekmektedir. Köyümüzde cami, Kur-an kursu ve 2 market bulunmaktadır. Köy halkı sıcak kanlı ve misafirperverdir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 58 km ve ilçe merkezine uzaklık 43 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :